Search

7 Ekim 2015 Çarşamba

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ: Barış kazanacak

HDP Es Genel Baskani Figen Yüksekdag Baris kazanacak


HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ 1 Kasım erken genel seçimleri için Van'da düzenledikleri aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, "Bizler 1 Kasım'da bütün halklarımızdan kaçırdıkları, yakıp yıkmaya uğraştıkları barışı kazanacağız" dedi.


Yüksekdağ "1 Kasım'da halklarımızın özgürlüğünü, eşitliğini, demokrasiyi, geleceğimizi kazanacağız" diyerek konuşmasına devam etti.
 GrafikSaati dergisi
HDP tarafından Van'da kent merkezinde yer alan bir düğün salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan Figen Yüksekdağ, 7 Haziran seçimlerini de değerlendirdi ve 7 Haziran günü bütün Türkiye halkları arasında geçmişte yıkılmış olan bütün köprülerin yeniden kurulduğunu söyledi. 
HaberazziHaber
7 Haziran genel seçimin ardından Türkiye halklarının yeni güne yeni bir gelecek umuduyla uyandığını belirten Yüksekdağ, "Seçim öncesinde miting alanlarımız bombalandı, binalarımız saldırıya uğradı. HDP'ye oy veren halklarımız tehdit edildi. HDP, bütün kuralları ayaklar altına alınan demokrasinin bütün değerlerini yenidenyükseltti ve başarılı oldu. Van'da elde ettiğimiz büyük başarıyıyı da demokratik değerlere ve sistemli çalışma kurallarına borçluyuz" dedi. 

HDP Es Genel Baskani Figen Yüksekdag Baris kazanacak

HacerazziHaber Van, Türkiye ve politika haberleri haberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

ABD Senatosu Ermeni Soykırımı'nı tanıyan yasayı onayladı

Senato'da yapılan oylamada oy birliğiyle  1915'te yaşananlar soykırım olarak tanındı.

Mail

haberazzi.haber@gmail.com

Popüler Yayınlar 7 Gün

Translate