Search

17 Aralık 2015 Perşembe

Irak'ta Türk askerine IŞİD saldırısı: 4 yaralı

Irak'ta Türk askerine IŞİD saldırısı: 4 yaralı

Türkiye'nin Irak'taki eğitim üssüne, terör örgütü IŞİD DAEŞ'in kontrol ettiği bölgeden havan topu atışı yapıldığı, ilk ateş sırasında 4 Türk askerinin yaralandığı bildirildi.


Edinilen bilgilere göre, Musul'un Başika bölgesinde Türk askerlerinin de bulunduğu eğitim üssüne, terör örgütü DAEŞ'in kontrol ettiği bölgeden havan atışı yapıldı. İlk ateş sırasında kampta bulunan 4 asker yaralandı. 
 GrafikSaati dergisi

Şırnak'a tahliyeleri gerçekleştirilen askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
HaberazziHaber

Genelkurmay: Misliyle karşılık verilmiştir


Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, DAEŞ Terör Örgütü ile Peşmerge güçlerinin karşılıklı çatışmaları esnasında, saat 15.10 sularında, DAEŞ Terör Örgütü'nün Peşmerge tarafına attığı Katyuşa Çnra mermilerinin bir kısmının Türk askerlerinin de konuşlu bulunduğu Başika'daki üs bölgesine düştüğü ifade edildi.

Açıklamada: "DEAŞ Terör Örgütü ile Peşmerge güçlerinin karşılıklı çatışmaları esnasında, saat 15.10 sularında, DEAŞ Terör Örgütü'nün Peşmerge tarafına attığı Katyuşa ÇNRA mermilerinin bir kısmı Türk askerlerinin de konuşlu bulunduğu Başika'daki Üs Bölgesine düşmüştür. Tespit edilen DEAŞ Terör Örgütü hedeflerine obüsler ile misliyle karşılık verilmiştir." denildi.
Irak'ta Türk askerine isid saldırısı: 4 yaralı


Türkiye Dünya ve politika haberleri aa haberler

Öne Çıkan Yayın

ABD Senatosu Ermeni Soykırımı'nı tanıyan yasayı onayladı

Senato'da yapılan oylamada oy birliğiyle  1915'te yaşananlar soykırım olarak tanındı.

Mail

haberazzi.haber@gmail.com

Popüler Yayınlar 7 Gün

Translate