Search

18 Şubat 2016 Perşembe

Ankara'da Genelkurmay servislerine saldıran terörist Salih Necar isimli Suriyeli bir mülteci çıktı iddiası

Ankara'nın merkezinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Sözcü gazetesi saldırıyı düzenleyen teröristin adının Salih Necar olduğunu yazdı. Gazetenin web sitesinde; teröristin diğer Suriyeli mültecilerle beraber Türkiye'ye girdiği ve poliste parmak izinin bulunduğu iddia edildi.
Salih Necar
Önceki haber
 GrafikSaati dergisi
Olayın gelişimi
Askeri servis aracı geçişi sırasında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 28 kişi hayatını kaybetti, 61 insan yaralandı. Bomba yüklü araç ihtimali üzerinde duruluyor.

Yansıyan bilgilere göre patlama İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta, askeri servis araçlarının geçişi sırasında meydana geldi.
HaberazziHaber
Patlama, üç servis aracında ve bir özel araçta ağır hasara yol açtı. Yoldan geçen diğer araçların camları kırıldı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.
GrafikSaati online kültür sanat ve kadın dergisi
Patlamanın olduğu bölgede aralarında Genelkurmay Başkanlığı, Kara Kuvvetleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın da bulunduğu birçok askeri kurum bulunuyor.

Ankara Valisi Kılıçlar'dan açıklama
Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, patlamayla ilgili açıklamada bulundu. Askeri servis konvoyunda patlama meydana geldiğini belirtti.

Kaynak: Deutsche Welle, DW AA NH EC 


Öne Çıkan Yayın

ABD Senatosu Ermeni Soykırımı'nı tanıyan yasayı onayladı

Senato'da yapılan oylamada oy birliğiyle  1915'te yaşananlar soykırım olarak tanındı.

Mail

haberazzi.haber@gmail.com

Popüler Yayınlar 7 Gün

Translate