Search

28 Ekim 2016 Cuma

Tekmeci saldırgan yine yakalandı | Hemşire Ayşegül Terzi davası

Daha önce otobüste şort giydiği için bir kadına tekme atan saldırgan Abdullah Çakıroğlu yeniden gözaltına alındı.
Sanık Abdullah Çakıroğlu psikolojik durumundaki belirsizlik gözönünde bulundurularak, daha önce mahkeme heyeti tarafından tutuksuz yargılama kararıyla serbest bırakılmıştı.

İstanbul Çekmeköy'de bir belediye otobüsünde yolculardan hemşire Ayşegül Terzi'ye şort giydiği gerekçesiyle tekme atan ve mahkenenin tutuksuz yargılanmasına karar verdiği saldırgan, Abdullah Çakıroğlu için başsavcılığın itirazının ardından "tutuklamaya yönelik yakalama kararı" çıkarılmıştı. 

İstanbul Çekmeköy'de 12 Eylül'de bir belediye otobüsünde şort giydiği için hemşire Ayşegül Terzi'ye tekme atan Abdullah Çakıroğlu, 9 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın 26 Ekim'deki ilk duruşmasında serbest kalmıştı.

Mahkeme sanığın savunmasının tespit edilmiş, delillerin önemli ölçüde toplanmış olduğunu belirtip, dosya kapsamında Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden gönderilen rapora göre Bipolar bozukluk hastalığı sebebiyle suç tarihinde sanığın akıl sağlığının yerinde olup olmadığına ilişkin rapor istenmesi gerektiğinin değerlendirilmesine ve sanığın ilerde alınacak raporda kısmi ya da tam akıl sağlığı bozukluğunun tespit edilme ihtimalini dikkate alarak tahliyesine karar vermişti.

Öne Çıkan Yayın

ABD Senatosu Ermeni Soykırımı'nı tanıyan yasayı onayladı

Senato'da yapılan oylamada oy birliğiyle  1915'te yaşananlar soykırım olarak tanındı.

Mail

haberazzi.haber@gmail.com

Popüler Yayınlar 7 Gün

Translate