Search

19 Ağustos 2016 Cuma

A-101 Marketler Zincirinin Yönetim Kurulu Başkanı Aydın serbest bırakıldı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fethullahçı Terör Örgütü FETÖ PDY'ye yönelik olarak sürdürülen soruşturma kapsamında örgüte finansal destek sağladığı ileri sürülerek haklarında gözaltı kararı çıkarılan 120 şüpheliden gözaltına alınan 98 kişinin emniyet ve savcılık sorgularına devam ediliyor. 


Anadolu Adalet Sarayının nezarethanesinde gözaltında olan ve ifadeleri alınmaya başlanan zanlılardan altısı savcılığa sevk edildi.


Soruşturmayı savcısı A-101 Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Yaşar Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Aydın, Aydan Aydın, Zehra Aydın ve Oksana Aydın'ın savcılıktan serbest kalması kararı verdi. 

Halen nezarette bululan 92 şüphelinin ifadelerinin alınması sürüyor. Bunun yanı sıra soruşturma kapsamında yakalanamayan zanlılar hakkında da tutuklamaya yönelik yakalama kararı alındı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fethullahçı Terör Örgütü FETÖ PDY'ye finansal destek sağladığı iddiasıyla Akfa Holding ve 44 alt şirketi ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye yönelik olarak sürdürülen soruşturma kapsamında, aralarında şirket yöneticilerinin de bulunduğu 120 şüpheli hakkında gözaltı kararı alınmıştı.

Öne Çıkan Yayın

ABD Senatosu Ermeni Soykırımı'nı tanıyan yasayı onayladı

Senato'da yapılan oylamada oy birliğiyle  1915'te yaşananlar soykırım olarak tanındı.

Mail

haberazzi.haber@gmail.com

Popüler Yayınlar 7 Gün

Translate