Search

25 Temmuz 2016 Pazartesi

Evinizde FETÖ’cü olup olmadığını nasıl test edersiniz | 1 Dolar testi

Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmada gözaltına alınan ve tutuklanan bazı zanlılarda bulunan 1 dolarlık banknotların kişinin örgüt içindeki konumunu gösterdiği öne sürüldü.


Bir dolarların FETÖ lideri Fethullah Gülen tarafından sahibine bereket getirmesi amacıyla okunup üflendiği iddia edildi.


Söz konusu 1 dolarları iş adamlarının bereket, askerlerin ise örgüte mensup olduklarını diğer kişilere göstermek için taşıdıkları öne sürüldü.

Banknotların yanı sıra bazı kişilere metal 1 dolar dağıtıldığı bunun ise örgüt hiyerarşisinde üst düzey olan ve örgütte kilit rolde bulunan kişilerce taşındığı öne sürüldü.

Paraların seri numaralarının F, C ve J harfleriyle başlaması iddialara göre 1 doların sahibi olan örgüt üyesinin Fethullahçı terör örgütü FETÖ içindeki konumunu da gösteriyor.

1’er dolarların Fethullah Gülen tarafından okunup üflenerek cemaat üyelerine ’Bereket getireceği iddia edilerek dağıtıldığı ve seri numaralarındaki harflere göre cemaat üyelerinin sınıflandırıldığı öne sürüldü.

Yetkililer 1’er dolarların FETÖ üyesi bazı kişilerin Pensilvanya'da Fethullah Gülen'i ziyaret etmesinin ardından 1 dolar aldığını ve F ile başlayan seri numaraların cemaatin üst düzeyindeki kişilere dağıtıldığını belirtti.

Öne Çıkan Yayın

ABD Senatosu Ermeni Soykırımı'nı tanıyan yasayı onayladı

Senato'da yapılan oylamada oy birliğiyle  1915'te yaşananlar soykırım olarak tanındı.

Mail

haberazzi.haber@gmail.com

Popüler Yayınlar 7 Gün

Translate